Primavera

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Ένα σύμβολο της εποχής της, η Vespa Primavera διασχίζει τους δρόμους του 21ου αιώνα με την ευελιξία

ΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Ένα σύμβολο της εποχής της, η Vespa Primavera διασχίζει τους δρόμους του 21ου αιώνα με την ευελιξία και τον δυναμισμό ενός αυθεντικού θρυλικού δίτροχου που έφερε την επανάσταση στην αστική μετακίνηση τη δεκαετία του ’60.

Epanastatiko Pneuma

Επαναστατικό πνεύμα

Γίνε μέρος μιας νέας επανάστασης

Ήταν τη δεκαετία του ’60, μια εποχή που άλλαξε τον κόσμο, όταν η Vespa Primavera εμφανίστηκε στο προσκήνιο και έφερε την επανάσταση στην αστική μετακίνηση με τον γοητευτικό συνδυασμό «δύο τροχών και ενός κινητήρα». Σήμερα, με νέο, ελαφρύ σχεδιασμό και την προσθήκη τεχνολογικών χαρακτηριστικών του 21ου αιώνα, η Primavera παραμένει γοητευτική και κομψή όπως πάντα.

Ζωηρή

Οδήγησε με άνεση σε κάθε δρόμο

Αυτή η Vespa με το μικρό σώμα και τη διάσημη ελαφριά δομή διασχίζει την πόλη αποφεύγοντας την κίνηση αλλά και τους μεγάλους δρόμους με ευκολία. Σχεδιασμένοι για να απολαμβάνεις μια ομαλή, αθόρυβη και άνετη οδήγηση, οι τροχοί 12 ιντσών προσφέρουν ιδανική πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες και τις συνθήκες.

Zoiri
Texnologika Proigmeni

Τεχνολογικά προηγμένη

Απόκτησε πρόσβαση στο προσωπικό σου σύστημα infotainment

Η Vespa Primavera S διαθέτει πολλά εξαιρετικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως έναν πρωτοποριακό πίνακα οργάνων με πολυλειτουργική έγχρωμη οθόνη TFT, η οποία συνδέεται με την εφαρμογή Vespa MIA. Ο πίνακας σου παρέχει πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες, από λεπτομέρειες για την κατάσταση της μηχανής μέχρι στατιστικά στοιχεία σε σχέση με τη διαδρομή. Παράλληλα, σου επιτρέπει να απαντάς σε τηλεφωνικές κλήσεις χρησιμοποιώντας κουμπιά που βρίσκονται στο τιμόνι, καθώς επίσης και να χρησιμοποιείς τη λειτουργία φωνητικών εντολών του smartphone σου για να πραγματοποιείς κλήσεις και να διαχειρίζεσαι τη λίστα αναπαραγωγής μουσικής.
Primavera Photo1

Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα

Ενδεικτική τιμή λιανικής (με ΦΠΑ και ΤΤ)